DGI-huset Vejle

DGI-huset er et moderne messe- og idrætscenter, som består af fem haller af varierende størrelse, i alt 16.000 m2.

Huset er modulopdelt og fleksibelt, hvilket har stor betydning for det enkelte arrangement. Om det er en messe, en konference eller en udstilling, finder vi den individuelle løsning, som passer bedst.

Det betyder også, at vi kan skabe en tæt og hyggelig atmosfære, som gør det behageligt at være på messe. Husets mange glaspartier og åbne receptioner giver alle besøgende et lyst og venligt indtryk. Husets restauratør er garant for afvekslende sund og lækker mad og har altid forskellige tilbud til specielle messeservice-priser – se Er du udstiller u/Mad & Drikke.

Nord-Fair har sit eget udstillingssystem og en skare af erfarne medarbejdere, hvilket betyder stor effektivitet og omkostningsbevidst politik.

DGI-huset Vejle har en optimal geografisk og trafikal placering, nord-syd, øst-vest. I Vejle mødes hovedvejene med forbindelse til alle større byer i landet, og byen nås let med både bil, fly og tog inden for kort tid fra alle egne af landet. Det tager fx. kun 2 ½ time fra København-Vejle eller Aalborg-Vejle.

Parkeringspladserne tættest ved Indgang Vest er markeret med gule striber på de sorte skilte og giver fri parkering under hele messen, hvis man taster sin bils registrerings-nummer ind på iPad-standeren, som er placeret i receptionen ved Indgang Vest.
Det skal blot gøres første dag på messen og gælder til sidste messedag.

Sport i ledige stunder:

Trænger du til at røre dig mellem kundeaftalerne – eller inden du skal ud at spise om aftenen? DGI-huset tilbyder både spinning, badminton og forskellige typer fitness til husets gæster. Se mere her.

Mere om DGI-huset Vejle:
www.dgihusetvejle.dk


DGI huset